به گزارش خبرنگار مهر، کرامت الله کریمی عصر سه شنبه در جلسه شورای فرعی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان کهگیلویه با اشاره به حساسیت موضوع مواد مخدر برای کشور، افزود: اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر در پیشگیری از این پدیده از شوم در سطح جامعه مؤثر است.
کریمی با تأکید بر نگاه آموزشی و اصلاح نگرش برای چگونگی مبارزه با مواد مخدر، بیان داشت: معمولا والدین با تأخیر زیادی متوجه ابتلای فرزندان خود به مواد مخدر می شوند و از بیان اینکه فرزندشان معتاد است خودداری می کنند.
وی با اشاره به اینکه جامعه ما به معتادن نگاه بیمارگونه ندارد و به آنها به عنوان مجرم نگاه می کنند، تأکید کرد: این نگاه یک نگاه فرهنگی نیست و باید تغییر کند و در رفع این بیماری مانند دیگر بیماری ها باید بر اساس شرایط و مقتضیات بیمار با آنها برخورد شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه والدین باید از مخفی کاری خودداری کنند، بیان کرد: برگزاری نشست با سازمان های مردم نهاد و اینکه از آنها بخواهیم به عنوان یک جامعه مدنی فرهنگ پیشگیری از اعتیاد را در جامعه ترویج دهند در کاهش این پدیده شوم مؤثر است.
همچنین رئیس بهزیستی شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه در حال حاضر سه کمپ ترک اعتیاد در سطح این شهرستان فعالیت می کنند، گفت: با توجه به احساس کمبود در این زمینه، کمپ دیگری در آینده نزدیک در این شهرستان افتتاح می شود.
غضمان گنجیانی با اشاره به اینکه دو مرکز نیمه اقامتی به صورت روزانه در این شهرستان فعالیت می کنند، افزود: در این مراکز ظرفیت نامحدود است و از این لحاظ مشکلی وجود ندارد.
وی بیان کرد: در یک سال اخیر یک هزار و 49 معتاد در کمپ های این شهرستان بستری شده و تقریبا حالت بهبوده یافته اند.
همچنین رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کهگیلویه با ابراز نگرانی از رفت و آمد جوانان به مراکز عرضه قلیان، گفت: لازم است متولیان در کاهش این پدیده تلاش بیشتری کنند.
حجت الاسلام سید محمد حسینی طلب با بیان اینکه بسیاری کمپ های ترک اعتیاد موجود در این شهرستان تنها جهت سودهی احداث شده اند، افزود: در برخی موارد مشاهده می شود که افراد غیرمرتبط مسئولیت اداره این کمپ ها را عهده دار هستند که لازم است از کارشناسان خبره برای این امر استفاده شود.
نظر شما